Werkwijze


Van uitgebreide offerte tot snelle levering 

Wij produceren en leveren onze producten voor de zakelijke markt. 

Offerte aanvragen van meerdere producten
Op onze website kunt u terecht voor onze standaard producten en maatwerkoplossingen. U kunt uw eigen wensenlijst samenstellen om een prijsopgave te ontvangen. Dit doet u door bij ieder gewenst product op 'offerte aanvragen' te klikken en hier de informatie in te vullen. Als u alle producten heeft verzameld kunt u hier een offerte voor aanvragen.

Offerte ontvangt u per e-mail
Deze prijsopgave ontvangt u van ons per e-mail. Bestellen doet u simpel en snel via de e-mail of telefoon. Onze klanten blijken dit toch de fijnste manier te vinden. 

Wij gaan aan de slag
Als uw bestelling helemaal duidelijk is gaan wij aan de slag. Voor uw bestelling zijn vaak enkele productiedagen nodig. 

Snel geleverd
De producten heeft u vaak binnen 8 werkdagen in huis en altijd netjes verpakt en per bouwnummer en/of trap bestickerd. Bovendien kunt u het laten leveren op de plek waar u het nodig heeft.

Producten bekijken           Maatwerkoplossingen

Rechte en gebogen leuningen

De muurleuningen worden op onze website aangeboden in een gebogen en rechte variant. De gebogen leuningen kunnen gemaakt worden volgens onze standaard mallenlijst of aan de hand van een door u aangeleverde mal (tegen een meerprijs). 

U wilt natuurlijk de meest comfortabele muurleuning, die perfect bij de trap past. Hiervoor is het belangrijk dat de muurleuning in dezelfde glooiing als de trapboom loopt.

Voor meer informatie over onze standaardmallen of het aanleveren van een mal, vragen wij u even contact met ons op te nemen.

 Mallenlijst bekijken

Hulp nodig?

Neem contact op met Coen Bergman, hij vertelt u er graag meer over!

Stel een vraag

Waarom Freymeyer
  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Veel maatwerk mogelijkheden

Gegarandeerd van een snelle levering

Bij Fremeyer ben ik gegarandeerd van een snelle levering en producten van goede kwaliteit. Er is altijd aandacht voor afwijkende wensen en het is een fijne partij om als partner te hebben.